Velkommen til vår nye webside og denne bloggen hvor vi nå relanserer oss selv med ny logo og grafisk profil. Vi håper endringene faller i smak og at dette vil bidra til at mange flere nå vil få øynene opp for Ajour.

Samtidig flytter vi også vår support bort fra Firmadrift.no som vil bli lagt ned fra nyttår. Vi har landet på at det enkleste vil være å reetablere oss med grupper på Facebook, hvor de aller fleste jo allerede befinner seg i dag. I perioden fram til nyttår vil vi fortsette å yte support også på Firmadrift, men meld deg inn i nye Ajour Brukerforum allerede nå. Om du ikke ønsker å være på Facebook, kan du selvsagt heller benytte e-post som før.

Gratistjenesten Spør vår regnskapsfører flyttes også fra Firmadrift til Facebook hvor den nå har fått sin egen gruppe. Meld deg inn i gruppen og ta i bruk tjenesten der allerede nå.

Etter at du har blitt medlem, er det også enkelt å legge til venner som du tror vil kunne ha nytte av dette. Jo flere vi får med, desto større nytte for alle!

Også kalenderen på Firmadrift har fått sin arvtaker på Facebook med gruppen Fristkalender for næringsdrivende. Meld deg inn i gruppen for å få varsel om neste frist for rapportering til Altinn etter hvert som de blir opprettet som «arrangementer» der.

Meld deg så som interessert eller at du skal delta på hvert enkelt av dem for å bli varslet av Facebook om hver enkelt frist.

Førnøyde kunder har alltid vært vår viktigste parameter og vi håper at de endringene vi nå gjør vil la oss ta enda bedre vare på deg i tiden framover.

 

Hold deg Ajour!

Ajour

Ajour

Vi hjelper småbedrifter å lykkes

Med Ajour Office klarer du både å drive firmaet, fakturere og føre regnskapet selv!